ציוד למטבח המוסדי ממיטב המותגים. משיגים כאן!
למטבחים בבתי חולים, למטבחים בארגונים ובמפעלים, למטבחים בקיבוצים, למטבחי קייטרינג או אולמות אירועים ומסעדות יש את הצרכים הייחודיים שלהם.
כשהמטבח התעשייתי שלכם מוציא מאות או אלפי מנות בו זמנית, הציוד חייב לעמוד בכל התקנים, חייבל להיות איכותי, ומותאם לבישול המוני, לחימום רחב היקף ולאחסון מזון רב.
רוצה להתייעץ עם מומחה עכשיו?
כשתחייג ל- 072-3929719 תיהנה משירותי התאמה של כל הציוד התעשייתי שדרוש לך במטבח.
מעדיף אחר כך? הגש בקש לשיחה חוזרת
מציג 1–16 מתוך 139 תוצאות
-
מכונת שיטוח בשר
מידע נוסף -
פורסת בשר צופ קאטר דגם MHS850-90
מידע נוסף -
פורסת בשר צופ קאטר דגם PCE70-21ES
מידע נוסף -
מקרר יישון בשר DX500
מידע נוסף -
מקרר יישון בשר DX1000
מידע נוסף -
פורסת נקניק BERKEL הולנד דגם M330
מידע נוסף -
קוצץ ירקות תלת פאזי תוצרת אלקטרו לוקס איטליה
מידע נוסף -
מיקסר 5 ליטר Electrolux איטליה
מידע נוסף